En usar aquest lloc, estàs acceptant l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat.   Llegir més

TIT_OPINIONES

SUB_OPINONES

Jordi
Opinion(24-11-2018)
Usuari de BcnRestaurantes.com
9
Positivo Molt bona qualitat i un preu molt ajustat. Un servei molt atent. Una experiència molt positiva.
Negativo Cap aspecte a destacar de forma negativa.
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 9
  • Servei: 9
  • Cuina: 9
Recomanable
Parella
Més de 45 anys
Laura
Opinion(17-11-2018)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8
Positivo Molt bo tot el menjar i el servei molt amable!
  • Qualitat/Preu: 8
  • Ambient: 8
  • Servei: 8
  • Cuina: 8
Recomanable
Parella
Entre 35 i 45 anys
Angela
Opinion(16-11-2018)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8.8
Positivo Nos encantó la comida, el precio y la atención personal
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 8
  • Servei: 9
  • Cuina: 9
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
Anna Maria
Opinion(17-09-2018)
Usuari de BcnRestaurantes.com
9
Positivo Cambrers amables, el menú molt aceptable pel preu, tot molt bo
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 9
  • Servei: 10
  • Cuina: 8
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
Marisol
Opinion(11-02-2018)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8
Positivo Muy bueno
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 7
  • Servei: 7
  • Cuina: 9
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
Paco
Opinion(31-12-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
9
Positivo Lugar recogido, acogedor, buen trato, buen ambiente. Con detalles con el cliente. Estupendo.
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 9
  • Servei: 9
  • Cuina: 9
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
Maria
Opinion(22-10-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
9.5
Positivo Molt bo
  • Qualitat/Preu: 10
  • Ambient: 8
  • Servei: 10
  • Cuina: 10
Recomanable
Grup
Entre 35 i 45 anys
Luisa
Opinion(17-09-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8.3
Positivo Servicio, puntualidad, calidad. Hicimos el menú degustación y salimos encantados.
Negativo Nada.
  • Qualitat/Preu: 8
  • Ambient: 8
  • Servei: 9
  • Cuina: 8
Recomanable
Grup
Entre 35 i 45 anys
Marga
Opinion(08-07-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
5.8
Positivo Esta vez nos decepcionó.
Negativo El menú. Supongo q debido al hecho d que hubiera un grupo de 50 hizo a el servicio y la comida no estuvieran a la.altura de lo que generalmente es este restaurant.
  • Qualitat/Preu: 7
  • Ambient: 6
  • Servei: 5
  • Cuina: 5
Recomanable
Parella
Més de 45 anys
Trinidad
Opinion(14-05-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
9
Positivo Atención del personal de servicio y calidad de la comida
Negativo Nada
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 9
  • Servei: 9
  • Cuina: 9
Recomanable
Parella
Més de 45 anys
Marga
Opinion(29-04-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
10
Positivo La comida, el lugar y el servico
Negativo Probablemente los postres. En relación al resto de los platos, no son su punto fuerte.
  • Qualitat/Preu: 10
  • Ambient: 10
  • Servei: 10
  • Cuina: 10
Recomanable
Parella
Més de 45 anys
José María
Opinion(08-02-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8
Positivo Me gustó mucho la comida.
  • Qualitat/Preu: 8
  • Ambient: 7
  • Servei: 8
  • Cuina: 9
Recomanable
Una persona
Més de 45 anys
Jose
Opinion(22-01-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
7.8
Positivo Buen servicio y buena calidad en la cena
  • Qualitat/Preu: 7
  • Ambient: 8
  • Servei: 8
  • Cuina: 8
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
María
Opinion(08-01-2017)
Usuari de BcnRestaurantes.com
7.8
Positivo La comida y el servicio
Negativo Nada negativo
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 9
  • Servei: 10
  • Cuina: 3
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
Raúl
Opinion(17-12-2016)
Usuari de BcnRestaurantes.com
9.3
Positivo Todo. Buen ambiente, platos exquisitos y muy buena relación caldiad/precio.
Negativo Nada destacable.
  • Qualitat/Preu: 9
  • Ambient: 8
  • Servei: 10
  • Cuina: 10
Recomanable
Grup
Entre 25 i 35 anys
Jordi
Opinion(12-12-2016)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8.5
Positivo La calidad y la elaboración de los platos
Negativo Nada
  • Qualitat/Preu: 8
  • Ambient: 8
  • Servei: 9
  • Cuina: 9
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
Fina
Opinion(14-10-2016)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8.3
Positivo El tracte agradable dels cambrers.Alguns dels plats eren originals i aconseguits.L'ambient és agradable
  • Qualitat/Preu: 8
  • Ambient: 8
  • Servei: 9
  • Cuina: 8
Recomanable
Grup
Més de 45 anys
Marga
Opinion(04-07-2016)
Usuari de BcnRestaurantes.com
10
Positivo La comida, el trato y el ambiente
Negativo No encontramos nada negativo
  • Qualitat/Preu: 10
  • Ambient: 10
  • Servei: 10
  • Cuina: 10
Recomanable
Parella
Entre 35 i 45 anys
Dolors
Opinion(04-07-2016)
Usuari de BcnRestaurantes.com
8.3
Positivo En general la elaboración de los platos y la atención del personal. Lugar muy agradable.
Negativo Negativo diría que nada, quizás y para mí, lo menos acertado la ensaladilla de pulpo caramelizado con mayonesa de aguacate
  • Qualitat/Preu: 8
  • Ambient: 8
  • Servei: 9
  • Cuina: 8
Recomanable
Grup
Entre 35 i 45 anys
Kadulillo
Opinion(04-01-2016)
Usuari de BcnRestaurantes.com
7.8
Positivo Servicio rápido y eficiente
  • Qualitat/Preu: 8
  • Ambient: 7
  • Servei: 9
  • Cuina: 7
Recomanable
Grup
Més de 45 anys